Facebook

Youtube

Instagram

Online kurz
Křest nové knížky a přednášky - Cannafest 2022

Křest nové knížky a přednášky - Cannafest 2022

- Kategorie: Články Rss feed

Rok utekl jako voda a už je tady zase Cannafest. Doufám, že už máte lístky a přijdete na nejrozsáhlejší konopný festival, který má letos opět pěkně nabitý program. Já tam budu taky. Většinu času budu trávit na stánku Advanced Hydroponic of Holland v hale číslo 5. Ale to není všechno. Budu tam mít také přednášku, pokřtím s vámi novou knížku a povedu jednu zajímavou diskuzi. Kdy a kde se tedy potkáme?

Pátek 14:00 - Jak snížit energetickou náročnost indoor pěstování

Rostoucí ceny energií komplikují život i pěstitelům konopí pod umělým osvětlením, a to bez ohledu na to, jestli jde o malé pěstírny nebo velké komerční provozy. V této přednášce se dozvíte, kde a jak je možné spotřebu energie snížit nebo naopak přebytečnou energii využít. Autor se zaměřil především na dva elementy s největšími energetickými požadavky – osvětlení a klimatizační systémy. Stranou ale nezůstanou ani zavlažovací systémy a způsoby pěstování. Jejich správnou kombinací je možné docílit dalších úspor a zvýšit tak efektivitu domácího i komerčního pěstování. Jestli se zajímáte o pěstování konopí, na této přednášce nemůžete chybět.

Přednáškovou místnost najdete ve vstupní hale. Mapa Cannafestu je zde.

Sobota 15:00 – Křest knížky Jak pěstovat konopí indoor 2.1

Právě vyšla už čtvrtá edice nejoblíbenější české knihy o indoor pěstování. A to je třeba řádně oslavit. Přijďte v sobotu v 15:00 do haly číslo 5 a najděte stánek Advanced Hydroponic of Holland. Můžete vyhrát knížku zdarma, nebo si ji koupit za zvýhodněnou cenu. No a bude i dort, tak pár z vás bude moct ochutnat. Těším se na vás!

Jak pěstovat konopí indoor 2.1

Sobota 17:00 – Limit 1 % THC - panelová diskuze

Pomohla konopnému odvětví změna legislativy? Je nový limit THC 1% tím, co dělá z ČR nové Švýcarsko? A vyplatí se v dnešní době pěstovat CBD konopí? To a ještě mnohem více se dozvíte v panelové diskuzi s Janem Martinem Padoukem, Jiřím Velechovským a Jakubem Kryšpínem. Moderuje Josef Krejčík aka Mr. José (takže já).

Těším se na vás, tak určitě dorazte!

Sdílet tento obsah