Facebook

Youtube

Instagram

Online kurz
Webinář zdarma: Jak ušetřit energii při indoor pěstování

Webinář zdarma: Jak ušetřit energii při indoor pěstování

- Kategorie: Články Rss feed

Momentálně není žádný webinář naplánovaný. Sledujte Facebook a o dalším volném webináři se včas dozvíte. Můžete se také přihlásit do online kurzů pěstování konopí.

Vysoké ceny energií komplikují život i pěstitelům konopí pod umělým osvětlením, a to bez ohledu na to, jestli jde o malé pěstírny nebo velké komerční provozy. V této přednášce se dozvíte, kde a jak je možné spotřebu energie snížit nebo naopak přebytečnou energii využít. Zaměřil jsem se především na dva elementy s největšími energetickými požadavky – osvětlení a klimatizační systémy.

Stranou ale nezůstanou ani zavlažovací systémy a způsoby pěstování. Jejich správnou kombinací je možné docílit dalších úspor a zvýšit tak efektivitu domácího i komerčního pěstování. Tuto přednášku jsem měl i na Cannafestu 2022. Jestli se zajímáte o pěstování konopí, nemůžete si tento webinář nechat ujít.

Online přednáška trvá zhruba 60 minut a bude prostor i na dotazy posluchačů. Jelikož se jedná o první webinář, nelze vyloučit nějaké technické komplikace, například zpomalený přenos nebo výpadky ve vysílání. Budu se ale snažit vše dostatečně zabezpečit. Pokud nastanou nějaké technické problémy, žádám vás o shovívavost. Děkuji.

Jak webinář sledovat

  • Kliknutím na tento odkaz se vám v novém okně prohlížeče otevře aplikace Zoom.
  • Zoom funguje v každém prohlížeči, ale pro ještě snadnější použití si můžete stáhnout aplikaci pro PC, tablet nebo mobil, ať už používáte jakýkoliv operační systém. Stránka s aplikacemi je zde.
  • Pro účast na webináři není třeba si vytvářet u Zoomu účet, takže nemusíte zadávat žádné osobní údaje.
  • Webinář se koná živě 2. srpna 2023 v 20:30 a je zcela zdarma. Před začátkem webináře neuvidíte v aplikaci Zoom nic.

Online webinář pěstování konopí

Sdílet tento obsah